Om 0-100

Mentor og kursusvirksomhed

Mark Kuusela 

0-100 tilbyder:

  • mentorservice efter lov om aktiv beskæftigelse 
  • uddannelse i psykisk førstehjælp i samarbejde med Psykiatrifonden
  • stresscoaching af ansatte og ledere i virksomheder
  • kontaktpersonsarbejde §85, for kommuner
  • Åben dialog og netværksarbejde efter Laplandsmodellen

 

0-100 er ejet af Mark Filip Kuusela, som er uddannet socialpædagog, har arbejdet i socialpsykiatrien, taget grunduddannelsen i kognitiv terapi på kognitivt center, Sct Hans og derefter instruktøruddannelse i psykisk førstehjælp hos Psykiatrifonden. Vi har derudover tilknyttet en række dygtige mentorer, stresscoaches, terapeuter m.m. til virksomheden som alle er med til at løfte de spændende opgaver vi får

 

Hvorfor hedder virksomheden 0-100?

Navnet 0-100 er et løfte om at bringe den enkelte i en udviklingsproces.
0 er udgangspunktet for dem der opsøger os, hvorfra man søger viden, støtte, færdigheder, nye vaner m.m.
Nogle går fra 0 til 100 på kort tid, for andre er det en længere proces, men vores løfte er at processen kommer i gang og at vi støtter mens det sker.


Navnet 0-100 er også en hentydning til at vi er til for at støtte alle slags mennesker. Alle kan blive ramt af stress, angst, depression m.m. og vi trives med at hjælpe mange forskellige slags mennesker med de problematikker.

 

Vores værdier

Empati
Ærlighed
Udvikling

Med empati skabes grundlaget for at forstå behovet for virksomhedens ledere og medarbejdere, og kunden bliver dermed sat i centrum.
Som mentor og kontaktperson er det grundlaget for en bæredygtig relation.

Ærlighed er altafgørende for kundens og borgerens tillid til mig som leverandør. Vi tilbyder aldrig noget vi ikke kan stå inde for og vil hellere takke nej til en opgave end at udføre den uden kompetence.

Vi hjælper både virksomheder med udvikling af trivsel og forebyggelse af langvarige sygemeldinger og vi hjælper borgeren med at indse at en udvikling kan finde sted og hvad vejen er derhen.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.